Misija, vizija, vrednosti

Misija, vizija, vrednosti

Misija

Živeti zdravim životom.

Naš osnovni zadatak je da omogućimo ljudima da vode zdrav, kvalitetan život. To postižemo kroz bogatu paletu proizvoda i usluga – lekovima koji se izdaju na recept, proizvodima koji se izdaju bez recepta i veterinarskim proizvodima, zdravstveno-turističkim uslugama, investiranjem u ljude i životnu sredinu, kao i sponzorstvima i donacijama.

Vizija

Mi neprestano utvrđujemo svoju poziciju kao jedna od vodećih generičkih farmaceutskih kompanija na svetu.

Ovo postižemo sopstvenim snagama tako što jačamo dugoročne poslovne veze i uspostavljamo partnerstva u oblastima razvoja, snabdevanja proizvodima i marketinga.

Vrednosti

Brzina i fleksibilnost

Znanje, sposobnosti, inovativnost, produktivnost i inventivnost omogućavaju nam da budemo brzi. Mi želimo da budemo prvi. Ne samo u prodaji, nego i u otkrivanju novih potreba na tržištima. To postižemo uspešnim skraćivanjem razvojnog procesa, brzim pribavljanjem dokumentacije o registraciji, usklađivanjem proizvodnje i distribucije.

Brzim reagovanjem i sposobnošću prilagođavanja prevazilazimo prepreke na putu, bile one tržišne ili pravne prirode. Možemo da se izborimo sa svim izazovima, bez obzira na veličinu ili lokaciju projekta. Primenom fleksibilnih rešenja mi uspevamo da ispunimo očekivanja naših partnera.

Partnerstvo i poverenje

Krka čini sve da uspostavi dobre partnerske odnose. Mi težimo odnosima koji se zasnivaju na poverenju sa našim partnerima: kupcima, dobavljačima, vlasnicima, sa svima sa kojima živimo. Samo dobri i otvoreni partnerski odnosi mogu nam pomoći da ostvarimo i poslovni uspeh i našu osnovnu misiju.

Kreativnost i efikasnost

Jedini pravi način da se postignu vrhunski rezultati jeste stvaranje atmosfere koja motiviše zaposlene da budu inovativni i kreativni. Mi zato zaposlene podstičemo da govore slobodno o svojim idejama i, ako se pokaže da su te ideje dobre za kompaniju, ohrabrujemo ih da ih realizuju. Zajedno, mi tražimo nove puteve do zadovoljstva naših kupaca. Svoje zadatke obavljamo najbolje što možemo. Mi težimo ka tome da ono što radimo uradimo na najbolji, najefikasniji način i za najkraće vreme.