Pažljivo planirani procesi proizvodnje i naše svakodnevne odgovornosti prema društvu i životnoj sredini obezbeđuju kvalitet, bezbednost i efikasnost Krkinih lekova.

Stalno uvodimo poboljšanja

Uvodimo poboljšanja uzimajući u obzir pacijente. Neprestano u svoju ponudu dodajemo lekove za lečenje najčešćih bolesti. Povećavamo ulaganja, uvodimo napredne sisteme rada i primenjujemo odgovarajuće metode kontrole. Zaštita životne sredine, zdravlja i bezbednosti zaposlenih, informacija i integriteta podataka uvek nam je na prvom mestu.

Zalažemo se za kontinuitet poslovanja jer nam pomaže da naši lekovi budu dostupni pacijentima širom sveta. Brzo se prilagođavamo potrebama tržišta. Dosledno ispunjavamo potrebe i očekivanja svojih poslovnih partnera, regulatornih tela, lekara, farmaceuta i pacijenata.

Uvek usklađeni i odgovorni

Samo je najbolje dovoljno dobro za zdravlje pacijenata i zbog toga nam je kvalitet leka i proizvoda izuzetno važan. Pratimo nove razvoje u farmaceutskoj industriji i medicini i pridržavamo se zakona. Redovno pratimo i proveravamo usklađenost naših lekova.

Visok kvalitet se zasniva na dobroj proizvođačkoj praksi (GMP). Takođe se pridržavamo i drugih dobrih praksi: dobra praksa skladištenja, dobra distribucijska praksa, dobra laboratorijska praksa, dobra klinička praksa i dobra praksa farmakovigilance.

Vodimo računa da procesi, lekovi i proizvodi budu usklađeni sa propisima i redovno obnavljamo ključne sertifikate:

  • sertifikat o dobroj proizvođačkoj praksi (GMP)
  • sertifikat o dobroj laboratorijskoj praksi (GLP)
  • sertifikat o dobroj praksi distribucije (GDP)
  • HACCP
  • ISO (9001, 14001, 27001, 45001)
  • inicijativa Responsible Care.

Usklađenost i stalna poboljšanja procesa, lekova i proizvoda pokretač su napretka u svim aktivnostima Krka grupe i pomažu nam da ostvarimo svoju misiju – živeti zdrav život.

Istražite više

Multiparty banner 1

SAVREMENA TEHNOLOGIJA

Naši lekovi se proizvode koristeći savremenu tehnologiju u fabrikama u Sloveniji i širom sveta.

Više

LEKOVI

Omogućavamo bezbedno i efikasno lečenje visokokvalitetnim lekovima.

Više

ODRŽIVOST

Pokazatelj našeg uspeha je pozitivan uticaj na okolinu i zajednicu.

Više