Proizvodimo visokokvalitetne inovativne generičke lekove koji se izdaju na recept i bez recepta, za upotrebu u humanoj i veterinarskoj medicini. Naš portfolio upotpunjen je banjskim i turističkim uslugama u objektima Terme Krka.

Naši vodeći lekovi su generički lekovi koji se izdaju na recept i na tržištu su prisutni pod našim robnim markama.

Prodaja lekova koji se izdaju na recept čini više od 80% ukupne prodaje.

      Lekovi koji se izdaju bez recepta,9.9
Veterinarski lekovi i proizvodi,5.8
Lekovi koji se izdaju na recept,81.7
Banjske i turističke usluge,2.6
    

Prodaja lekova koji se izdaju na recept čini više od 80% ukupne prodaje.

LEKOVI ZA TERAPIJU NAJČEŠĆIH BOLESTI NAŠEG DOBA

Jasno nam je da se društveni razvoj ogleda i u potrebi za lekovima i zdravstvenoj zaštiti svih ljudi, zato su naši glavni proizvodi lekovi koji se izdaju na recept za najčešće bolesti našeg doba. Glavni fokus je na lekovima za terapiju kardiovaskularnih bolesti, bolesti centralnog nervnog sistema, sistema za varenje i metabolizma.

Novi, sofisticirani pristupi i metode primenjene u fazama razvoja omogućavaju nam da razvijamo lekove u kompleksnim farmaceutskim oblicima koji se prvi put pojavljuju na tržištima. Zahvaljujući našim inovativnim procedurama, naši lekovi su napredniji, ispunjavaju najstrože standarde kvaliteta i dostupni su po pristupačnim cenama.

Više od 90% naših lekova i proizvoda prodaje se na tržištima izvan Slovenije.

      Region Slovenije,6.3
Region jugoistočne Evrope,13.9
Region istočne Evrope,33.0
Region srednje Evrope,22.1
Region zapadne Evrope,20.5
Region prekomorskih tržišta,4.2
    

Više od 90% naših lekova i proizvoda prodaje se na tržištima izvan Slovenije.

Mi smo vodeći farmaceutski proizvođač u regionu Slovenije, koja je naše domaće tržište.

U regionu srednje Evrope Poljska je naše vodeće ključno tržište, a nju prate ključna tržišta Češke Republike, Mađarske i Slovačke, kao i tržišta Litvanije, Letonije i Estonije.

U regionu istočne Evrope naše vodeće ključno tržište je Ruska Federacija, a drugo ključno tržište je Ukrajina. Ostala tržišta u ovom regionu su Uzbekistan, Kazahstan, Belorusija, Moldavija, Mongolija, Azerbejdžan, Gruzija, Jermenija, Kirgistan, Tadžikistan i Turkmenistan.

U regionu jugoistočne Evrope naše najveće ključno tržište je Rumunija, a nakon nje ključno tržište je Hrvatska. Ostala tržišta u ovom regionu su Srbija, Bugarska, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Albanija, Crna Gora i odnedavno Grčka.

U regionu zapadne Evrope naše najveće tržište je Nemačka. Nakon nje slede Skandinavija, Španija, Italija, Francuska, Portugalija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Beneluks, Irska i Austrija.

U regionu prekomorskih tržišta, Krkini lekovi i proizvodi su dostupni na Bliskom istoku, Dalekom istoku i u Africi. Takođe smo prisutni u određenim zemljama Centralne Amerike.

Istražite više

Multiparty banner 1

LEKOVI

Omogućavamo sigurno i efikasno lečenje visokokvalitetnim lekovima.

Više

NAŠA DOSTIGNUĆA

Naš fokus na razvoj dovodi do mnogih inovativnih rešenja i dostignuća.

VIŠE

NAUKA I TEHNOLOGIJA

Poverenje u Krkine lekove počinje u našim razvojnim laboratorijima i proizvodnim postrojenjima.

VIŠE