Strateško ESG upravljanje Krka grupom ključno je za prepoznavanje uticaja, rizika i mogućnosti održivosti, kao i za efikasno upravljanje njima. Uvek se pridržavamo visokih standarda etike i integriteta. Jednake mogućnosti za sve, poštovanje zakonskih normi i etički pristup ljudima i široj društvenoj zajednici u osnovi su našeg rada.

Imamo održive lekove, proizvode i usluge koje nudimo na tržištu, uz potpuno pridržavanje etičke poslovne i marketinške prakse.

U procesu procene materijalnosti prepoznali smo dva ključna područja održivosti: dobru praksu liderstva i upravljanja, kao i integritet i transparentnost.

DOBRA PRAKSA LIDERSTVA I UPRAVLJANJA

DOBRA PRAKSA LIDERSTVA I UPRAVLJANJA


Dobra praksa liderstva i upravljanja je od vitalne važnosti prilikom reagovanja na poslovnu okolinu koja se stalno menja i na buduće izazove, i čini čvrstu osnovu našeg otpornog, vertikalno integrisanog poslovnog modela.

VIŠE
INTEGRITET I TRANSPARENTNOST

INTEGRITET I TRANSPARENTNOST


Svesni smo svojih dužnosti i mogućnosti da pomognemo u oblikovanju odgovorne poslovne okoline. Integritet i predanost najvišim standardima etike su temelj naše uspešne poslovne priče.

 

VIŠE

Istražite više

Multiparty banner 1

RAZVOJNA STRATEGIJA

Petogodišnja razvojna strategija Krka grupe služi kao nacrt naših budućih operacija.

Više

ODRŽIVOST

Pokazatelj našeg uspeha je pozitivan uticaj na okolinu i zajednicu.

Više

ZDRAVLJE JE VAŽNO

Naši stručni saveti su usmereni na promovisanje i podizanje svesti o važnosti zdravog načina života.

Više