Sarađujemo sa lekarima, farmaceutima i zdravstvenim radnicima širom sveta. Naš cilj je da Vam omogućimo lekove za lečenje najčešćih bolesti i da podelimo sa Vama naše znanje i stručne savete. Najveće prednosti naših lekova su kvalitet, bezbednost i dokazana klinička efikasnost. Sami razvijamo, testiramo, proizvodimo i dostavljamo lekove pružajući jednaku šansu za lečenje pacijentima širom sveta. Pouzdan smo evropski partner.

Klinično preizkušeno

KLINIČKI DOKAZANI


Mi smo jedna od retkih generičkih farmaceutskih kompanija koja, osim ispitivanja neophodnih za dobijanje dozvole za puštanje leka u promet, takođe podržava i sprovodi razna klinička ispitivanja nakon puštanja u promet. Ovo nam omogućava objektivnu procenu efikasnosti i bezbednosti lekova, kao i dublji uvid u sam proces lečenja, što nam dalje pomaže da efikasnije rešavamo probleme pacijenata.

Više
Znanost in tehnologija

NAUKA I TEHNOLOGIJA


Poverenje u Krkine lekove počinje u našim laboratorijima za razvoj i postrojenjima za proizvodnju. Kvalitet smatramo vrednošću kojoj teže svi zaposleni u Krki u svakom trenutku, jer samo najbolje je dovoljno dobro za Vaše pacijente. Povratne informacije koje dobijamo od Vas potvrđuju da su naši lekovi, proizvodi i usluge prepoznati po vrhunskim standardima kvaliteta širom sveta.

VIŠE
KVALITET

KVALITET


Kvalitet je cilj kojem teže svi zaposleni.

VIŠE
ŽIVETI ZDRAV ŽIVOT

ŽIVETI ZDRAV ŽIVOT


Ovde ćete pronaći korisne članke koji će vam pomoći u radu i komunikaciji sa pacijentima. Ove članke možete podeliti sa svojim pacijentima kako bi bolje razumeli svoje zdravstveno stanje.

VIŠE

Istražite više

Multiparty banner 1

O NAMA

Neprekidno jačamo svoj položaj jedne od vodećih generičkih farmaceutskih kompanija na svetu.

Više

MEĐUNARODNA PRISUTNOST

Naši lekovi i proizvodi su dostupni širom sveta.

Više

DRUŠTVENI UTICAJ

Podržavamo projekte povezane sa zdravljem i kvalitetom života.

Više