Mi smo međunarodna farmaceutska grupa koja se, uz matičnu kompaniju, sastoji od filijala i predstavništava u 45 zemalja širom sveta u kojima je 45% naših zaposlenih.

Međunarodna tržišta čine 94% naše prodaje. Krkini lekovi i proizvodi se mogu naći na policama apoteka u više od 70 zemalja sveta – od Lisabona do Vladivostoka i od Severnog rta do Rta dobre nade.

Široka poslovna mreža
45+
filijala i predstavništava
45%
zaposlenih je izvan Slovenije
94%
prodaje ostvaruje se na međunarodnim tržištima

POUZDANO SNADBEVANJE TRŽIŠTA LEKOVIMA I PROIZVODIMA

Poverenje u Krkine lekove i farmaceutske proizvode počinje u našim laboratorijima i proizvodnim postrojenjima. Proizvodnja u Sloveniji, Ruskoj Federaciji, Poljskoj, Hrvatskoj i Nemačkoj, kao i u našim pogonima u dugoročnom zakupu u Kini, sprovodi se u skladu sa strogim evropskim standardima.

Kontrolisanje svih faza životnog ciklusa lekova i proizvoda omogućava nam da se efikasnije i fokusiranije prilagodimo pojedinačnim tržišnim izazovima. Digitalizacija i visokoautomatizovan, računarski navođen koncept proizvodnje garantuju konstantan visoki kvalitet naših lekova i proizvoda. Stalnim poboljšanjima procesa proizvodnje i efikasnom distribucijom omogućavamo brzu i pouzdanu isporuku svojih lekova i proizvoda na tržišta, zato oni imaju prihvatljivu cenu širom sveta.

MARKETINŠKO-PRODAJNA MREŽA

Oslanjamo se na svoja znanja i umeća, radnu etiku, kreativnost i snalažljivost. Idemo napred sa jasnom strategijom i potpunom kontrolom nad svojim poslovnim procesima – od razvoja i proizvodnje do marketinga i prodaje. Sarađujemo sa lekarima, farmaceutima i drugim zdravstvenim radnicima. U svakom trenutku na raspolaganju im je nekoliko hiljada stručnih predstavnika, koji im pružaju najnovije informacije o našim lekovima. Obaveštavamo ih o najnovijem profesionalnom razvoju i opcijama lečenja našim lekovima. To im pruža čvrst temelj za donošenje pouzdanih odluka u potrazi za najboljim mogućim opcijama lečenja od kojih će njihovi pacijenti imati najviše koristi.

ON16SI-mednarodna-prisotnost-Krka-prodajnica-e1650614051659_c1640x920

OMOGUĆAVAMO PRISTUP LEKOVIMA ZA PACIJENTE ŠIROM SVETA

Jedan smo od vodećih dobavljača generičkih lekova na tržištima zapadne, istočne, srednje i jugoistočne Evrope, a širimo svoju prisutnost i na prekomorskim tržištima – uglavnom na Bliskom i Dalekom Istoku, u Africi, Srednjoj Americi i Kini.

U Sloveniji smo vodeći proizvođač među svim generičkim kompanijama. Jedan od pet svih lekova koji se prodaju u Sloveniji proizvela je Krka.

Istražite više

Multiparty banner 1

O NAMA

Neprekidno jačamo svoj položaj jedne od vodećih generičkih farmaceutskih kompanija na svetu.

VIŠE

LEKOVI

Omogućavamo sigurno i efikasno lečenje visokokvalitetnim lekovima.

VIŠE

NAUKA I TEHNOLOGIJA

Poverenje u Krkine lekove počinje u našim razvojnim laboratorijima i proizvodnim postrojenjima.

VIŠE