Zdravlje je u osnovi svega što radimo. Zdravlje je naša misija koju ispunjavamo širokom ponudom različitih lekova i proizvoda visokog kvaliteta i pristupačnih cena, koji poboljšavaju kvalitet života i pomažu nam da odgovorno učestvujemo u oblikovanju sveta.

Uvek imamo na umu zadovoljstvo pacijenata i drugih klijenata, od razvoja lekova do trenutka njihovog korišćenja. Vodi nas stalna želja za istraživanjem i održavanjem visokog kvaliteta u svemu što radimo. Uz pomoć našeg vertikalno integrisanog poslovnog modela, na odgovoran i održiv način pružamo vrednost svim uključenim akterima.

Načini poslovanja kojima se rukovodimo u donošenju poslovnih odluka i ispunjavanju svoje vizije određeni su našim vrednostima. Želimo da postignemo uravnotežen i održiv razvoj, koji će doprineti zaštiti zdravlja, očuvanju životne sredine i razvoju lokalne zajednice.

Naša iskustva, inovacije i poštovanje svih živih bića i životne sredine omogućavaju nam da stvaramo nadu i gradimo poverenje.

MISIJA


ŽIVETI ZDRAV ŽIVOT.

Naša vrhunska tehnologija, znanja i umeća omogućavaju ljudima da zadrže i poboljšaju zdravlje i obezbede bolji kvalitet života.

VIZIJA


NEPREKIDNO JAČAMO SVOJ POLOŽAJ JEDNE OD VODEĆIH GENERIČKIH FARMACEUTSKIH KOMPANIJA NA SVETU.

Interni razvoj lekova i proizvoda, međunarodne veze, fleksibilnost i efikasnost omogućavaju nam da ostvarimo svoju viziju vitalne i inovativne generičke farmaceutske kompanije.

VREDNOSTI


Znanje, kompetencije, inovacije, dobre radne navike i kreativnost pomažu nam da budemo brzi. Cilj nam je da budemo prvi. Trudimo se da ostvarimo taj cilj, ne samo u prodaji, već i u otkrivanju novih mogućnosti na tržištu. Da bismo to postigli, efikasno smo skratili proces razvoja, ubrzali dobijanje dokumentacije za registraciju i razvili uravnoteženu proizvodnju i distribuciju. Brzo reagovanje i sposobnost prilagođavanja pomažu nam da savladamo sve prepreke na koje nailazimo zbog različitih tržišnih i zakonodavnih zahteva. Fleksibilnim rešenjima opravdavamo poverenje partnera.

Krkini zaposleni neguju dobre odnose. Oni nam pomažu da zadržimo uvažavanje svojih partnera: kupaca, dobavljača, vlasnika i svih drugih sa kojima delimo okolinu. Samo dobri i iskreni međuljudski odnosi nam mogu omogućiti da kombinujemo poslovni uspeh sa svojom misijom.

Jedini ispravan način za postizanje vrhunskih rezultata je stvaranje atmosfere koja ceni inovativnost i kreativnost. Zbog toga podstičemo sve svoje saradnike da predstave svoje ideje, kao i da primene dobre ideje. Podstičemo zaposlene da traže nove načine postizanja zadovoljstva klijenata. Zadatke koji su nam povereni izvršavamo najbolje što možemo. Cilj nam je da damo sve od sebe i da pritom budemo što je moguće efikasniji i brži.

 

Istražite više

Multiparty banner 1

RAZVOJNA STRATEGIJA

Petogodišnja razvojna strategija Krka grupe služi kao nacrt naših budućih operacija.

VIŠE

ODRŽIVOST

Pokazatelj našeg uspeha je pozitivan uticaj na okolinu i zajednicu.

Više

UPRAVLJANJE

Integritet i predanost najvišim etičkim standardima su temelji naše poslovne priče.

Više