Ključ uspeha leži u ulaganju u svoje ljude. Svesni smo da je čak i najsofisticiranija tehnologija samo tehnologija ako nju ne koriste ljudi koji su puni entuzijazma i kreativnosti.

Krkini zaposleni oblikuju dinamičnu okolinu orijentisanu na razvoj, u kojoj mlade osobe mogu da steknu važna iskustva i veštine. Prepoznajemo talentovane pojedince, gradimo svoju budućnost oko njih i pomažemo im da se razviju u vodeće stručnjake.

Za nas je znanje vrednost
500,000+
sati usavršavanja godišnje
500+
zaposlenih radi uz istovremeno sticanje visokog obrazovanja
200+
zaposlenih ima doktorat

GRADIMO KULTURU MULTINACIONALNE KORPORACIJE

Mednarodna-prisotnost_c1800x1050

Mi smo jedan od vodećih proizvođača generičkih lekova na svetu. U toku 70 godina izrasli smo u grupu koja, pored matične kompanije u Sloveniji, uključuje i nekoliko filijala i predstavništava u više od 45 zemalja. Zajedno podstičemo kulturu međusobnog poverenja, poštovanja, saradnje i timskog rada, doživotnog učenja i odgovornog i efikasnog rada. Svoje lekove i proizvode prodajemo u više od 70 zemalja. Krkini lekovi se svakog dana koriste za lečenje više od 50 miliona ljudi.

RAZVOJ ZAPOSLENIH

Razvijamo-kadre_c1800x1050

Zaposleni mogu da razvijaju svoje veštine na raznim poljima – rukovođenje, lični razvoj, kvalitet, strani jezici itd.

Posebno smo fokusirani na prepoznavanje talenata – sistemski planiramo razvoj zaposlenih, i u profesionalnoj oblasti koju su izabrali i u okviru njihovog potencijala za rukovođenje. Zaposlenima sa visokim potencijalom poveravamo izazovne projekte i uključujemo ih u Krkine interne programe usavršavanja, poput Krkine međunarodne škole liderstva, programa usavršavanja za profesionalne i projektne timove, kao i razne akademije za menadžere marketinga. Ti programi se dopunjuju ličnim podučavanjem i akcijskim učenjem, koji dodatno doprinose razvoju rukovodilaca i zaposlenih.

Krka je razvila sopstveni proces međunarodnog mentorstva koji uključuje zaposlene u različitim fazama karijera.

NEPRESTANO POBOLJŠAVAMO ORGANIZACIJSKU KLIMU

Izboljsujemo-klimo_c1800x1050

Negujemo svest da zaposleni igraju ulogu u oblikovanju radne okoline i organizacijske klime, čime doprinose poslovnim rezultatima.

Svi zaposleni u Krki i njenim filijalama se zalažu za načela etike, dobru poslovnu praksu i standarde propisane u Krkinom etičkom kodeksu. Vodimo računa da svi dobavljači i drugi poslovni partneri, kao i partneri naših filijala, budu upoznati sa tim standardima i da ih se u potpunosti pridržavaju prilikom poslovanja sa Krkom.

Redovno ispitujemo organizacijsku klimu kompanije da bismo saznali šta naši zaposleni misle o svom radu. Analize rezultata korisne su za pripremu poboljšanja koja doprinose efikasnoj i kreativnoj okolini.

CENIMO I NAGRAĐUJEMO DOPRINOS ZAPOSLENIH

A KZ 3_c1800x1050

Cenimo i nagrađujemo doprinos zaposlenih koji se ističu svojim rezultatima, saradnjom i inovacijama i pokazuju primernu radnu etiku.

Prepoznajemo i nagrađujemo najbolje zaposlene i rukovodioce na nivou svake organizacione jedinice i Krka grupe kao celine, najbolje zaposlene prema njihovoj funkciji u prodajno-marketinškoj mreži i najbolje zaposlene na polju regulatornih poslova. Krka već decenijama dodeljuje nagrade za dug radni staž i posebna priznanja svojim najodanijim zaposlenima.

KORISTIMO NAJNOVIJU TEHNOLOGIJU ZA RAZVOJ I PROIZVODNJU SVOJIH PROIZVODA

Vrhunska-tehnologija_c1640x920

Poverenje u Krkine lekove počinje u našim laboratorijima za razvoj i proizvodnim postrojenjima.

Naš vertikalno integrisan poslovni model omogućava nam primenu opširnih znanja i umeća, kreativnost i inovacije na svim područjima naših operacija, kao i dubinsko poznavanje naših proizvoda i kontrolu njihovog kvaliteta.

Analiziramo razvoj industrije, razvijamo i razmenjujemo znanja i umeća o aktivnim supstancama, farmaceutskim oblicima i modernim analitičkim metodama, ulažemo u savremenu opremu, koristimo naprednu tehnologiju, proizvodimo proizvode u savremenim proizvodnim postrojenjima, pažljivo planiramo svoje istraživačke aktivnosti i pratimo detaljno osmišljenu strategiju registracije.

Proizvodimo visokokvalitetne, bezbedne i efikasne lekove

Kakovost-H1_c1640x920

Naši lekovi, proizvodi i usluge su poznati po visokim standardima kvaliteta u svim delovima sveta.

Pozitivne reakcije pacijenata, lekara, farmaceuta i regulatornih tela su ono što najviše cenimo.

Prepoznajemo važnost kvaliteta i zbog toga ga pratimo tokom čitavog životnog ciklusa leka. Kvalitet je deo svih faza istraživanja i razvoja, sve do trenutka završne kontrole proizvoda pre slanja na tržište.

MI SMO DRUŠTVENO ODGOVORNA KOMPANIJA

TR10SI-trajnostni-razvoj-druzbena-odgovornost-main-Krka-dobrodelnost-prostovoljstvo-D-c2700x1300

Svesni smo da je za postizanje dobrih poslovnih rezultata važno da omogućimo ljudima i stanovnicima zemalja u kojima Krka posluje bolji kvalitet života. Kao društveno odgovorna kompanija koristimo veliki broj različitih metoda da bismo ostvarili svoju misiju – Živeti zdrav život. Podržavamo projekte povezane sa zdravljem i kvalitetom života i zato dodeljujemo pokroviteljstva i donacije. Gradimo partnerstva kroz sport, kulturu, zdravstvo, nauku, obrazovanje i humanitarne akcije, ali i doprinosima u oblasti zaštite životne sredine, u skladu sa postavljenim kriterijumima.

Istražite više

Multiparty banner 1

OBLASTI RADA

U Krki, želimo da čujemo mišljenje različitih stručnjaka. Želite li da se pridružiti našem posvećenom timu?

VIŠE

PRIDRUŽITE NAM SE

Trenutno slobodna radna mesta.

VIŠE

ODRŽIVOST

Pokazatelj našeg uspeha je pozitivan uticaj na okolinu i zajednicu.

VIŠE